Drankenhandel Waalwijk

WDLdrank van oudsher bekend als Drankenhandel Walther de Louw en zn. is de groothandel in Waalwijk voor dranken voor de horeca, bedrijven, instellingen, scholen en sportverenigingen. Jarenlange ervaring van generatie op generatie in Waalwijk en omgeving, maakt dat zij weten waar het om draait. Persoonlijke service van een betrokken team. Als drankenhandel voor de sport clubs, horeca en kantines in Waalwijk en omgeving weten zij als geen ander wat het best passende aanbod is.

Gewoon een BARGOED service team

De persoonlijke benadering van team zorgt ervoor dat wij de klanten en hun locaties écht kennen. Daardoor weten we wat daar past en wat nodig is. Met andere woorden: “voor ieder wat pils.”  

Jessey de Louw

Van kinds af aan heb ik mijn vader altijd bezig gezien tussen de kratten en fusten bier. Hij kent elk onderdeel van het bedrijf van binnen en buiten en daardoor ik inmiddels bijna ook. Als sociale praatjesmaker heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt, en laat bier nu een van mijn favoriete gespreksonderwerpen zijn. Komt dat even goed uit! Dus wil je meer weten? Bel maar voor een afspraak.

Ellen Houtman

Ik zorg, tot achter de komma, voor onder andere de administratie en gezellige telefoontjes. In de horeca drink ik graag mijn eigen signatuur drankje, genaamd “een Ellebelleke”. Als je wilt weten wat dat is, bel me maar en ik leg het je graag uit!

Marco van de Ven

Met welk voertuig dan ook, kom ik bij de klanten leveren. Of je vindt me in het magazijn en dan het liefst tussen de speciaal bieren. Uiteraard heb ik ze als liefhebber allemaal al een keer geproefd. Daarvan kan ik echt genieten, net als van een goed festival trouwens.

Bas Brouwers

Op onze leveringsroutes ben ik een van de vertrouwde gezichten. Met een voorliefde voor lekker eten met een goed glas wijn of op z’n (zomer)tijd een gin tonic, bevind ik me zelf dan ook graag in de horeca.

Youri Sterk

Ook ik ben van het proeven van de nieuwste (speciaal) biertjes, wellicht ben ik daarom wel  toegevoegd aan team. Al denk ik dat het ook is omdat ik graag met een glimlach de juiste dranken bezorg bij de klanten. En in mijn vrije tijd drink ik ze daar aan de bar ook graag op. Ook kunnen jullie me achter de bar treffen, aangezien ik regelmatig werk in de horeca naast mijn job bij WDL drank.

Van generatie op generatie de regionale partner voor dranken

En de service die wij leveren is net als ons favoriete bier van de tap: “met een gouden randje!”

Meer weten? Klant worden? Of gewoon informeren wat WDL drank de Drankenhandel in Waalwijk voor jouw horecazaak, sportclub of kantine kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

Drankenhandel Waalwijk Oss Oisterwijk Raamsdonksveer WDL drank Walther de Louw Jessey
    Cart