Oisterwijk Drankenhandel

In Oisterwijk en omgeving is drankenhandel WDL drank geen onbekende. Als regionale partner voor de horeca en sportverenigingen ook geen vreemde. Ook niet gek gezien de hoeveelheid horeca in Oisterwijk en direct omgeving zoals Udenhout, Berkel-Enschot. Rond Tilburg op een steenworp afstand van Waalwijk van waaruit WDL drank regelmatig is voor het leveren van dranken op locatie.

Niet alleen is de ligging binnen het servicegebied een voordeel voor de klanten van WDL drank, maar ook de jarenlange ervaring. Van generatie op generatie actief en het zit dan ook in het DNA om met persoonlijke service en een betrokken team de drank tot in het magazijn te leveren.

Gewoon een BARGOED service team

Opgegroeid tussen de kratten en fusten bier is de 3e generatie het aanspreekpunt voor de horeca en verenigingen als het gaat over de drankleveranties. Jessey de Louw, gekscherend wordt hij Prins Pils genoemd door de rest van het team. Als beoogde kroonprins in de opvolging in het familiebedrijf is deze woordgrap snel gemaakt. Net als zijn vader Walther de Louw is Jessey de Louw een sociale ondernemer die gaat voor langdurige relaties met klanten. Nieuw is dat de 3e generatie ook innovatievere service oplossing heeft zoals bestellen via Whatsapp of het online bestelportaal. Ook op social media zoals Instgram @WDLdrank laat hij van zich horen en deelt hij graag de nieuwswaardigheden van klanten.

Breed aanbod van dranken

Naast goede service en persoonlijke betrokkenheid is het product aanbod uiteraard ook belangrijk. Er gaat immers niets boven een goed glas bier in de 3e heflt, een mooi glas wijn bij het diner of een verfrissende coca-cola zero in de zomer op het terras.

Met het assortiment van onder andere Ab Inbev, bekend van Hertog-Jan, Jupiler, Bud en Stella Artois, en het volledige portfolio van Coca-Cola frisdranken is het aanbod breed en kwalitatief. Selectie van wijnen van Walraven-Sax en alle bekende gedestilleerde dranken maken het aanbod compleet.

Meer weten?

Meer weten? Klant worden? Of gewoon informeren wat WDL drank de Drankenhandel in Waalwijk voor jouw horecazaak, sportclub of kantine kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

Oisterwijk drankenhandel bier wijn frisdrank

De persoonlijke benadering van team zorgt ervoor dat wij de klanten en hun locaties écht kennen. Daardoor weten we wat daar past en wat nodig is. Oftewel, zoals ons motto zegt: “voor ieder wat pils.”  En de service die wij leveren is net als ons favoriete bier van de tap: “met een gouden randje!”

    Cart