Drankenhandel Oss

Met de levering van dranken aan Café Hei en Ikke hebben we in de Gemeente Oss onze eerste liters geleverd. En na deze eerste levering volgde er snel nog een nieuwe klant die ook dezelfde service wenste van een persoonlijk betrokken drankenhandel. Dus ben jij gevestigd in Oss of omgeving met jouw horeca zaak of sportkantine dan is drankenhandel WDL drank de partner in de regio voor bier, frisdrank, wijn en nog veel meer bargoede producten. Gevestigd op een steenworp afstand in de Gemeente Waalwijk  van waaruit WDL drank regelmatig in de omgeving Oss is voor het leveren van dranken op locatie.

We weten door ons jarenlange ervaring wat er nodig is in de horeca of bij de sport clubs in de kantines. Daarnaast zullen we met onze persoonlijke service en betrokken team ervoor zorgen dat alles wat er nodig is achter de bar tot in het magazijn wordt geleverd.

BARGOED service team

Met een team van loyale mensen onder leiding van de 3e generatie staat er een ster team waar klanten op kunnen rekenen. Onze mensen weten waar ze op moeten letten en zorgen ervoor dat wanneer het nodig is er terugkoppeling wordt gegeven aan de klant of aan de zaak. Kortom een solide familiebedrijf dat sinds 1962 klaarstaat voor de horeca en sportverenigingen. En net als zijn vader Walther de Louw weet Jessey de Louw op sociale wijze een langdurige relatie aan te gaan met klanten. Anders is het feit dat er nu ook online kan worden besteld of per Whatsapp de bestelling kan worden doorgegeven. En uiteraard is WDL drank ook present op de social media zoals Instgram.

Breed aanbod van dranken

Het juiste product op de juiste plaats is evengoed belangrijk. Want een mix is niet perfect zonder een coca-cola zero. En er gaat ook niets boven een goed glas bier in de 3e heflt. Of een mooi glas wijn in de zomer op het terras.

Met het assortiment van onder andere Ab Inbev, bekend van Hertog-Jan, Jupiler, Bud en Stella Artois, en het volledige portfolio van Coca-Cola frisdranken is het aanbod breed en kwalitatief. Selectie van wijnen van Walraven-Sax en alle bekende gedestilleerde dranken maken het aanbod compleet.

Klant worden?

Meer weten? Klant worden? Of gewoon informeren wat WDL drank de Drankenhandel in Waalwijk voor jouw horecazaak, sportclub of kantine kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

Oisterwijk drankenhandel bier wijn frisdrank Drankenhandel Oss
    Cart