BARGOED service team

Graag stellen wij ons vakkundige team aan jullie voor. Zij zijn degenen die met een glimlach onze klanten ontzorgen. Of het nu advies op maat is, het verwerken van de bestellingen of de levering op locatie. Wij houden heel erg van de gezelligheid die onze klanten verkopen, dus doen we zelf ook graag ons best om het gezellig te maken.

Gezocht Stagiaire: medewerker groothandel
We zijn een erkend leerbedrijf en elke dag in de weer met liters …. wil jij meer leren over werken in een drankengroothandel? Dan ben jij de stagiaire die wij kunnen gebruiken.

Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek? Houd jij van aanpakken, klantcontact en ben je graag fysiek bezig? Voel jij je thuis in een informeel familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is? Mail dan naar Jessey@WDLdrank.nl voor jouw stageplek in een dynamische omgeving.

Gezocht Stagiaire: administratief medewerkster / verkoop binnendienst
We zijn een erkend leerbedrijf en elke dag in de weer met liters …. wil jij meer leren over werken in een drankengroothandel? Dan ben jij de stagiaire die wij kunnen gebruiken.

Ben jij sterk in administratieve processen en servicegericht? Weet jij het overzicht goed te bewaren en houd je van aanpakken? Voel jij je thuis in een informeel familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is? Mail dan naar Jessey@WDLdrank.nl voor jouw stageplek in een dynamische omgeving.

Gezocht Chauffeur
We groeien met liters …. dus wij zoeken een full-time chauffeur. Wel eentje met spierballen en humor. Hou jij van korte ritten, klantcontact en aanpakken? Dan zoeken wij jou! Dus mail als de brandweer naar Jessey@WDLdrank.nl

Ellen Houtman
Ik zorg, tot achter de komma, voor onder andere de administratie en gezellige telefoontjes. In de horeca drink ik graag mijn eigen signatuur drankje, genaamd “een Ellebelleke”. Als je wilt weten wat dat is, bel me maar en ik leg het je graag uit!

Marco van de Ven
Met welk voertuig dan ook, kom ik bij de klanten leveren. Of je vindt me in het magazijn en dan het liefst tussen de speciaalbieren. Uiteraard heb ik ze als liefhebber allemaal al een keer geproefd. Daarvan kan ik echt genieten, net als van een goed festival trouwens.

Bas Brouwers
Op onze leveringsroutes ben ik een van de vertrouwde gezichten. Met een voorliefde voor lekker eten met een goed glas wijn of op z’n (zomer)tijd een gin tonic, bevind ik me zelf dan ook graag in de horeca.

Jessey de Louw
Van kinds af aan heb ik mijn vader altijd bezig gezien tussen de kratten en fusten bier. Hij kent elk onderdeel van het bedrijf van binnen en buiten en daardoor ik inmiddels bijna ook. Als sociale praatjesmaker heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt, en laat bier nu een van mijn favoriete gespreksonderwerpen zijn. Komt dat even goed uit! Dus wil je meer weten? Bel maar voor een afspraak.

Youri Sterk
Ook ik ben van het proeven van de nieuwste (speciaal) biertjes, wellicht ben ik daarom wel toegevoegd aan team WDL drank 😉 Al denk ik dat het ook is omdat ik graag met een glimlach de juiste dranken bezorg bij de klanten. En in mijn vrije tijd drink ik ze daar aan de bar ook graag op. Ook kunnen jullie me achter de bar treffen, aangezien ik regelmatig werkzaam ben in de horeca naast mijn job bij WDL drank.

Roberto van Mosselveld
Sinds enige tijd maak ik deel uit van het team bij WDLdrank – Drankenhandel Walther de Louw – en  samen met mijn collega’s verzorgen wij de logistieke werkzaamheden. Volgens sommige komen wij elke keer weer gezelligheid brengen in de vorm van vloeibaar genot. Zelf houd ik ook van het bourgondische leven waar een natje en een droogje, maar vooral vrienden en gezelligheid bij mij hoog in het vaandel staan.

Justin Netten
Ik ben Justin, het nieuwste lid van team WDL. Of ja team, het voelt meer als een familie met een paar broers en vader figuren. Drank leveren met liters doe ik maar al te graag. En nooit te laat, maar altijd just-in time 😉. Als fanatieke voetballer bij een van de klanten van WDL speel ik niet alleen in de basis de eerste en de tweede helft, ook heb ik nog nooit een minuut gemist van de derde helft!

De persoonlijke benadering van ons team zorgt ervoor dat wij de klanten en hun locaties écht kennen. Daardoor weten we wat daar past en wat nodig is. Oftewel, zoals ons motto zegt: “voor ieder wat pils.”  En de service die wij leveren is net als ons favoriete bier van de tap: “met een gouden randje!”

Van generatie op generatie gewoon BARGOED sinds 1962.

Drankenhandel Walther de Louw

BARgoed SINDS 1962

    Cart