Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 28 beoordelingen

BARgoed SINDS 1962

Gewoon een BARGOED service team

Graag stellen wij ons vakkundige team aan jullie voor. Zij zijn degenen die met een glimlach onze klanten ontzorgen. Of het nu advies op maat is, het verwerken van de bestellingen of de levering op locatie. Wij houden heel erg van de gezelligheid die onze klanten verkopen, dus doen we zelf ook graag ons best om het gezellig te maken.

Ellen Houtman
Ik zorg, tot achter de komma, voor onder andere de administratie en gezellige telefoontjes. In de horeca drink ik graag mijn eigen signatuur drankje, genaamd “een Ellebelleke”. Als je wilt weten wat dat is, bel me maar en ik leg het je graag uit!

Marco van de Ven
Met welk voertuig dan ook, kom ik bij de klanten leveren. Of je vindt me in het magazijn en dan het liefst tussen de speciaalbieren. Uiteraard heb ik ze als liefhebber allemaal al een keer geproefd. Daarvan kan ik echt genieten, net als van een goed festival trouwens.

Bas Brouwers
Op onze leveringsroutes ben ik een van de vertrouwde gezichten. Met een voorliefde voor lekker eten met een goed glas wijn of op z’n (zomer)tijd een gin tonic, bevind ik me zelf dan ook graag in de horeca.

Isabel Zeegers
Als de sjouwvrouw van het team sta ik mijn mannetje en kom ik alleen of samen met een van de mannen graag leveren. Ik heb altijd meerdere ijzers in het vuur, soms ook letterlijk. Zo houd ik me naast mijn werk bij WDL veel bezig met paarden en ben ik actief als hoefsmid.

Jessey de Louw
Van kinds af aan heb ik mijn vader altijd bezig gezien tussen de kratten en fusten bier. Hij kent elk onderdeel van het bedrijf van binnen en buiten en daardoor ik inmiddels bijna ook. Als sociale praatjesmaker heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt, en laat bier nu een van mijn favoriete gespreksonderwerpen zijn. Komt dat even goed uit! Dus wil je meer weten? Bel maar voor een afspraak.

De persoonlijke benadering van ons team zorgt ervoor dat wij de klanten en hun locaties écht kennen. Daardoor weten we wat daar past en wat nodig is. Oftewel, zoals ons motto zegt: “voor ieder wat pils.”  En de service die wij leveren is net als ons favoriete bier van de tap: “met een gouden randje!”

Van generatie op generatie gewoon BARGOED sinds 1962.

Drankenhandel Walther de Louw

BARgoed SINDS 1962

Contact