Partners

Succesvolle samenwerking

Horeca Drankenhandel en samenwerkingspartners is een combinatie die waarborgt dat onze klanten kunnen vertrouwen op onze persoonlijke service, breed assortimentsaanbod en tijdige levering.

Waarin Drankenhandel Walther de Louw en haar team staan voor langdurige samenwerking als partners met op basis van persoonlijk contact, transparantie en vertrouwen.

Juist door deze gedachtegang werkt Drankenhandel Walther de Louw en Zn. al jarenlang succesvol samen met onderstaande partners.

WDL drank

AB InBev nv/sa
AB InBev nv/sa is wereldwijd de grootste brouwer. De Nederlandse organisatie is met een marktaandeel van ruim 17% de tweede speler op de Nederlandse biermarkt. AB InBev Nederland voert sterke lokale en internationale merken, zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Leffe en Hoegaarden.
www.ab-inbev.nl

Horecasupport
Op deze site vind je alles wat je moet weten over de horeca, met uitgebreide informatie over bier, de mooiste zaken van Nederland en praktische tips & tricks.
www.horecasupport.nl

Coca-Cola Enterprises Nederland B.V.
Coca-Cola Enterprises Nederland B.V. is een dochtermaatschappij van Coca-Cola Enterprises Inc. Samen vormen zij het Nederlandse Coca-Cola systeem.
www.cocacola.nl

Gamko Holding B.V.
Toonaangevend producent en leverancier van professionele koelapparatuur. Gamko, opgericht in 1958, is een internationale onderneming die zich bezig houdt met het produceren, verkopen en onderhouden van een compleet assortiment horecakoelingen. Gamko maakt sinds 1 oktober 2008 deel uit van Illinois Tool Works.
www.gamko.nl

Walraven | Sax
Walraven|Sax is in 1823 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in de marketing en verkoop van Amazing Wines en Spirits. Naast de befaamde assortiment wijnen en gedistilleerde dranken biedt Walraven|Sax een zeer eigentijdse aanpak d.m.v. een breed scala omzetverhogende activiteiten, zoals een wijncursus voor horecapersoneel.
www.walravensax.nl

Drankenhandel Walther de Louw

Bargoed sinds 1962

    Cart